12 de setembre de 2024

Tiramisú

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients

Ingredients

  • 350ml de cafè
  • 500gr de mascarpone
  • 100ml de nata per muntar
  • 2 ous
  • 80gr de sucre
  • 20 melindros
  • 30gr de cacau en pols
  • 1 raig de ratafia

 

Elaboració:

Procediment

  • 1. Separem les clares dels rovells.
  • 2. Muntem a punt de neu les clares.
  • 3. En un bol batem el sucre i els rovells fins que quedi una massa blanca.
  • 4. A continuació hi afegim la nata líquida i el mascarpone, ho tornem a batre.
  • 5. Afegim les clares a la massa del mascarpone i ho remenem amb moviments embolcalls.
  • 6. Fem el cafè i el deixem refredar. Una vegada fred, hi afegim el raig de ratafia.
  • 7. Banyem d’un en un els melindros amb el cafè i els posem en un recipient de vidre (tupper). Fem una base amb melindros.
  • 8. A sobre dels melindros hi afegim una base de la massa mascarpone.
  • 9. Repetim el procediment 7 i 8 les vegades que vulgueu. Acabem l’última base amb mascarpone.
  • 10. Tamisem el cacau en pols per sobre de l’última capa.
  • 11. Ho deixem refredar a la nevera 1h mínim.
  • 12. I ja el podem gaudir.
Una recepta de
Raül Bocache
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada: