24 de gener de 2025

Tàrtar de salmó

Imprimir recepta
Espai patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 500 g de salmó
  • Alvocat
  • Mitja ceba tendra
  • 30 g de cogombrets
  • 30 g de tàperes
  • Cibulet
  • 5 cullerades d'oli oliva
  • 2 cullerades Salsa Perrins
  • 1 culleradeta de salsa picant o tabasco
  • Sal Maldon
  • Pebre
Elaboració:
  1. Obre, extreu i talla la polpa dels alvocats a daus.
  2. Talla la ceba tendra a trossets petits.
  3. Fes el mateix amb els cogombrets i el salmó.
  4. Amaneix els ingredients amb salsa perrins, salsa picant o tabasco, ololi d’oliva, pebre, cibulet, tàperes (opcional) i sal Maldon.
  5. Barreja-ho tot bé i posa-ho ben junt dins els motlles rodons sobre els plats.
  6. Treu els motlles amb compte i serveix-ho de seguida!

Bon profit!

Una recepta de
Gemma Boncompte
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
Tornar a totes les receptes

Comenta aquesta recepta:

Registra't

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.

Iniciar sessió

Si ja estàs registrat inicia la teva sessión.

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.

No tens compte?
Registra't

Registre de nou jugador / jugadora

Selecciona l'Avatar que més t'agradi.*

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.