11 d'octubre de 2024

Rissotto de bolets

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 300 g de xampinyons Portobello
  • 300 g d'arròs carnaroli especial per a rissotto
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 litre de brou de verdures
  • 1 copa sencera de vi blanc
  • 30 g de mantega
  • 100 g de formatge parmesà
  • 3 cullerades d'oli
  • sal i pebre
Elaboració:
  1. Tallar la ceba i l’all ben petits i coure a la cassola amb oli fins que quedin transparents.
  2. Afegir els xampinyons Portobello tallats guardant-ne un 15% per decorar al final. Deixar 5 minuts.
  3. Mentrestant escalfar el brou.
  4. Incorporar l’arròs a la ceba i als bolets i remenar sense parar.
  5. Incorporar 1 copa de vi, 1 cassó de brou i remenar sovint. Anar afegint 1 cassó cada vegada que l’arròs es quedi sense brou durant 15 minuts.
  6. És el moment de posar el formatge parmesà, la mantega, el pebre, la resta brou i remenar enèrgicament durant 4 minuts.
  7. Deixar reposar 2 minuts. Mentrestant, saltar els bolets tallats que hem guardat per decorar i muntar en un plat fondo o bé amb un motlle.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada: