8 de novembre de 2024

Risotto de carbassa i formatge blau

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 1 carbassa petita
  • 1 ceba
  • 320 g d'arròs (80 g per persona)
  • formatge blau
  • mantega
Elaboració:
  1. Pelar i tallar la carbassa a trossets.
  2. Cuinar carbassa al forn durant 30-40 minuts.
  3. Batre la carbassa amb una mica d’aigua amb la batedora.
  4. Pelar la ceba i tallar-la a trossets molt petits.
  5. Sofregir la ceba i, quan estigui rossa, afegir-hi l’arròs.
  6. Abocar al sofregit aigua calenta de mica en mica i deixar que es cogui.
  7. Incorporar la carbassa a la paella, i afegir daus de mantega freda de la nevera. Remenar i que faci xup-xup.
  8. Seguidament afegir el formatge blau, remenar, tapar, i deixar que l’arròs absorbeixi el suc.
  9. Un cop l’arròs hagi absorbit el suc i hagi quedat una bona consistència per al risotto servir al plat amb una mica de formatge per sobre. Bon profit!
Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada: