18 d'octubre de 2024

Popets amb cigronets de l’Anoia

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
  • Popets
  • Ceba
  • Cigronets de l'Anoia cuits
  • Tomàquets
  • Oli d'Oliva
  • Sal i pebre
  • Llorer
  • Conyac
  • Pimentó
  • _
  • *Consultar el càlcul d'ingredients al peu de la recepta.
Elaboració:
  1. En una cassola, posar-hi els popets tapats amb un bon raig d’oli.
  2. Laminar ben primes tres cebes i incorporar-la amb els pops fins que estiguin tendres, aproximadament uns 30 minuts a foc mitjà.
  3. Mentrestant escaldar cinc tomàquets, pelar-los i afegir-los a la cassola.
  4. Condimentar amb sal, pebre, un raig de conyac i fulles de llorer.
  5. Afegir els cigronets petits de l’Anoia cuits i deixar que faci xup-xup durant 30 minuts a foc lent.
  6. Reduir el foc i deixar que tots els ingredients agafin gust.
  7. Deixar-ho reposar durant 24 h queda molt més saborós (opcional).

És un plat que accepta moltes persones, ja que només s’ha de multiplicar per persona: 250 g de pops + 200 g de cigrons + 1 ceba + 1 tomàquet.

Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada: