20 de gener de 2025

Pastís / Braç de patata

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 6 persones
  • 10-12 patates
  • 3 llaunes de tonyina
  • 2 ous
  • Olives
  • Pebrot vermell
  • Anxoves
  • Maionesa
  • Mantega
Elaboració:
  1. Pelar les patates, tallar-les a troços grossos i bullir-les.
  2. A part, bullir dos ous durs. Reserva’n un per decorar!
  3. Preparar el farcit amb un ou ratllat, tonyina i olives laminades. Opcionalment s’hi pot afegir també pastanaga ratllada o surimi de cranc.
  4. Colar les patates bullides i aixafar-les sobre paper film amb una mica de mantega fins a aconseguir un rectangle homogeni.
  5. Col·locar el farcit al mig del rectangle de patata i enrotllar-lo amb l’ajuda del paper film.
  6. Col·locar el braç sobre la safata de servir i treure el paper film amb compte de no perdre la forma.
  7. Guarnir el braç amb una capa de maionesa uniforme. A sobre posar-hi olives, anxoves, pebrot escalivat i ou dur laminat.

Bon profit!

Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
← Torna a totes les receptes

Comenta aquesta entrada: