5 de setembre de 2025

Pasta de Brescia

Imprimir recepta
Espai patrocinat per:
Ingredients
  • 1 ceba

  • 4 grans d’all

  • 3 guindilles

  • 100 g de xampinyons

  • 100 g de mozzarella

  • 400 g de pasta de Brescia o italiana

Elaboració:
  1. Picar la ceba i els alls ben petits. Sofregir-los en una paella amb un bon raig d’oli d’oliva fins que quedin daurats.
  2. Afegir les guindilles i deixar que desprenguin el seu aroma picant.
  3. Tallar els xampinyons a làmines fines i incorporar-los al sofregit fins que estiguin cuits i tendres.
  4. Mentrestant, bullir la pasta de Brescia en aigua amb sal, seguint les instruccions del paquet, fins que quedi al dente. Escórrer-la.
  5. Afegir la pasta a la paella amb el sofregit i els xampinyons. Remenar perquè s’impregni bé del gust.
  6. Just abans de servir, afegir la mozzarella tallada a trossets perquè es fongui lleugerament i donar un toc cremós al plat.

Consells

  • Si vols rebaixar el punt picant, pots retirar les llavors de les guindilles abans de cuinar-les.
  • Aquesta recepta combina molt bé amb un toc de formatge ratllat extra al final.
  • La qualitat de la pasta és clau: utilitza una bona pasta italiana per aconseguir un resultat òptim.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
Tornar a totes les receptes

Comenta aquesta recepta: