23 de desembre de 2024

Ous farcits de llagostins i tonyina

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 3 persones
  • 6 ous
  • maionesa
  • 1 llauneta de tonyina
  • 3 olives sense pinyol
  • cogombrets
  • 3 llagostins cuits
  • 2 varetes de cranc
  • 6 tiretes de pebrot vermell escalivat
Elaboració:
  1. Bullir els ous durant 10 minuts.
  2. Un cop bullits posar-los en aigua amb gel per pelar-los sense que s’enganxi la closca.
  3. Partir els ous durs per la meitat i buidar-los guardant el rovell per al farcit.
  4. En un vol preparar el farcit de tonyina: barreja els rovells de la meitat dels ous amb la tonyina, olives i cogombrets picats, aixafant-ho tot amb una forquilla.
  5. Per preparar el farcit de llagostins, pelar-los i trossejar-los, i barrejar-los amb l’altra meitat dels rovells d’ou i els palets de cranc, aixafant-ho tot amb la forquilla.
  6. Afegir dues cullerades de maionesa a cada farcit i remenar-ho fins que s’integri bé.
  7. Afegir els farcits en els ous disposats sobre la safata, i guarnir segons el tipus de farciment: pels ous farcits de llagostins decorar amb una tira de pebrot escalivat, i pels ous farcits de tonyina decorar amb olives i cibulet.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
← Torna a totes les receptes

Comenta aquesta entrada: