2 de desembre de 2024

Escalivada amb formatge de cabra i anxoves de Palamós

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 4 pebrots vermells
  • 4 albergínies
  • 4 rulos de formatge de cabra
  • 8 llesques de pa de pagès
  • 24 anxoves de Palamós
Elaboració:
  1. Escalfar el forn a 180ºC.
  2. En una safata de forn afegir les albergínies i els pebrots sencers i cuinar-los durant 1 hora a 150°C.
  3. Un cop cuinades les verdures, deixar-les reposar fins que es refredin.
  4. Pelar les verdures amb les mans i tallar-les a tires. Deixar les tires sobre un colador perquè s’escorrin.
  5. Tallar el pa de pagès a llesques i torrar-lo en una torradora o al forn 10 minuts a 180ºC.
  6. Fregar all sobre el pa torrar (opcional), sucar amb tomàquet i afegir un bon raig d’oli d’oliva.
  7. Tallar els rul·los de formatge a rodanxes i cuinar-lo a la planxa.
  8. Muntar les llesques amb una base de tires d’albergínia i pebrot, i salar.
  9. Afegir tres anxoves per llesca, olives i dos talls de formatge de cabra.
  10. Amanir per sobre les anxoves amb un bon raig d’oli.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada: