15 de novembre de 2024

Cuixes de pollastre amb moniato

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 12 o 14 cuixetes pollastre
  • 2 cebes
  • 4 grans d'all
  • 2 moniatos
  • 1 litre de caldo
  • 600 g d'assortit de bolets
  • picada d'ametlles o avellanes
  • conyac
  • oli, sal i pebre
Elaboració:
  1. Salpebrar les cuixes de pollastre i fregir-les a la cassola amb oli abundant i quatre grans d’all amb pell.
  2. Mentrestant picar la ceba.
  3. Un cop fregides le cuixes, apartar-les i, amb el mateix oli, sofregir la ceba. Reservar els grans d’all per la picada.
  4. Pelar i tallar a daus els moniatos i afegir-los al sofregit de ceba. Remenar i deixar que es facin.
  5. Incorporar els bolets, un bon raig de conyac, sal i pebre.
  6. Tornar a afegir les cuixetes a la cassola, abocar un litre de caldo, tapar i deixar que faci xup-xup.
  7. Acabar fent una picada amb una mica de caldo agafat de la cassola, pa torrat, avellanes, 4 grans d’all del fregit inicial i una mica de moniato.
  8. Abocar la picada a la cassola, remenar, tapar i deixar reposar (és més gustós si es deixa fins l’endemà…). Bon profit!
Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada: