7 de gener de 2025

Canelons de verdures

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • Pasta de canelons
  • 2 cebes
  • 2 carbassons
  • 2 pastanagues
  • 250 g de xampinyons
  • Mantega
  • Pebre blanc
  • Sal
  • Per la beixamel:
  • 90 g de mantega
  • 90 g de farina
  • 1 l de llet
  • 50 g de formatge ratllat
  • Sal, pebre i nou moscada
Elaboració:
  1. Posem una cassola gran al foc amb aigua abundant. Quan comença a bullir tirem la pasta dels canelons d’una en una i deixem bullir per 15 minuts.
  2. Un cop cuita la pasta la posem en un recipient amb aigua freda perquè no s’enganxi, i traiem les plaques una per una col·locant-les a sobre de draps nets estesos en un taulell.
  3. Trinxem les cebes ben fines i les coguem a la paella amb oli d’oliva. Ratllem i afegim la pastanaga. Al cap d’una estona afegim el carbassó ratllat i els xampinyons laminats. Condimentem amb sal i pebre blanc, i deixem que faci xup-xup.
  4. Mentrestant, preparem la beixamel.
  5. Un cop el farcit i la beixamel estiguin fets, barregem una mica de beixamel amb el farcit i muntem els canelons.
  6. En una safata de forn col·loquem els canelons entre dues capes de beixamel.
  7. Afegim dos daus de mantega i formatge ratllat per sobre, i posem la safata al forn fins que quedi gratinat.

Bon profit!

Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
← Torna a totes les receptes

Comenta aquesta entrada: