10 de gener de 2025

Bacallà gratinat amb allioli

Imprimir recepta
Espai patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 4 talls de morro de bacallà
  • 4 patates
  • 4 cebes
  • farina
  • sal
  • sucre
  • oli
  • allioli
Elaboració:
  1. Tallar les cebes a la juliana i sofregir-les en una paella a foc lent, poca sal i una mica de sucre.
  2. Bullir les patates senceres amb pell.
  3. Mentrestant, embolicar els talls de bacallà amb paper de cuina perquè absorbeixin l’aigua.
  4. Un cop cuites les patates, deixar-les refredar, pelar-les i tallar-les a rodanxes.
  5. Posar les patates i cebes laminades a una plata de forn i cuinar durant 20 minuts.
  6. Mentrestant, enfarinem el bacallà i el fregim fent volta i volta.
  7. Traiem la safata del forn i hi col·loquem el bacallà amb allioli per sobre.
  8. Amb el forn ja escalfat, gratinem el bacallà durant uns dos minuts.
  9. Servim en un plat el bacallà sobre un coixí de patata i ceba.

Bon profit!

Una recepta de
Gemma Boncompte
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
Tornar a totes les receptes

Comenta aquesta recepta:

Registra't

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.

Iniciar sessió

Si ja estàs registrat inicia la teva sessión.

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.

No tens compte?
Registra't

Registre de nou jugador / jugadora

Selecciona l'Avatar que més t'agradi.*

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.