25 de juliol de 2025

Amanida d’espinacs, maduixes i formatge

Imprimir recepta
Espai patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 250 g d’espinacs frescos

  • 250 g de maduixes

  • 100 g de formatge de cabra o feta

  • Un grapat de nous o anous

  • Reducció de vinagre de Mòdena o balsàmic

  • Oli d’oliva verge extra

  • Sal

Elaboració:
  1. Renta i prepara els ingredients:
    Renta bé els espinacs i les maduixes. Eixuga’ls amb cura. Talla les maduixes a làmines fines.
  2. Munta l’amanida:
    En una safata gran, disposa primer els espinacs com a base. Reparteix per sobre les maduixes tallades.
  3. Afegeix el formatge i les nous:
    Esmicola el formatge de cabra o feta i reparteix-lo per damunt. Afegeix-hi les nous trencades a trossets.
  4. Amaneix just abans de servir:
    Afegeix un raig d’oli d’oliva, un polsim de sal i unes gotes de reducció de vinagre balsàmic.

Consells

  • Pots utilitzar formatge blau si vols un gust més intens.
  • Si vols fer-la més completa, afegeix-hi pollastre a la planxa laminat o quinoa bullida.
  • La reducció de vinagre de Mòdena es pot fer a casa bullint vinagre balsàmic amb una mica de mel fins que espesseixi.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
Tornar a totes les receptes

Comenta aquesta recepta: