22 de maig de 2025

Amanida d’espinacs, burrata i taronja

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 300 g d’espinacs frescos
  • 2 taronges Tomàquets secs (hidratats en oli)
  • Un grapat de nous
  • Encenalls de pernil ibèric o curat
  • 1 burrata gran
  •  

Per a la vinagreta:

  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada sopera de mel
  • 1 cullerada sopera de mostassa de Dijon
  • Un pessic de sal
Elaboració:
  1. Renta bé els espinacs i escorre’ls. Posa’ls com a base en una safata gran o plat de servir.
  2. Pela les taronges i talla-les a rodanxes fines o galls pelats a sang (sense la part blanca).
  3. Escorre els tomàquets secs de l’oli i talla’ls a tires si són grans.
  4. Reparteix les nous trencades i els encenalls de pernil per sobre els espinacs.
  5. Posa la burrata sencera al centre de l’amanida, sense tallar-la encara.
  6. Barreja en un bol petit l’oli d’oliva, la mel, la mostassa i la sal. Emulsiona bé fins que quedi una vinagreta homogènia.
  7. Just abans de portar a taula, obre la burrata al centre perquè quedi ben cremosa per sobre de l’amanida. Afegeix la vinagreta per sobre o serveix-la a part.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
← Torna a totes les receptes

Comenta aquesta entrada: