31 d'octubre de 2024

Amanida de pasta i burrata

recepta amanida de pasta i burrata Imprimir recepta
Espai patrocinat per:
Ingredients
Per a 2 persones
  • 200grs de pasta tipus macarrons o llacets
  • Tonyina
  • Anous
  • 1 bola de burrata
  • Rúcula o alfàbrega segons prefereixis
  • Blat de moro (opcional)
  •  
  • Per a la vinagreta:
  • Oli d'oliva
  • Mel
  • Mostassa
  • 1 llimona
Elaboració:
  1. Bullir la pasta amb aigua i sal segons el fabricant.
  2. Passar la pasta per aigua freda i incorporar: tonyina, anous, rúcula, una bola de burrata i blat de moro (opcional).
  3. Fer la vinagreta en un potet de vidre amb oli d’oliva, 1 cullerada de mostassa, 1 cullerada de mel, sal i una mica de ratlladura de llimona.
  4. Barrejar bé l’amanida amb la vinagreta i servir-la de seguida.

Una recepta de
Gemma Boncompte
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
Tornar a totes les receptes

Comenta aquesta recepta:

Registra't

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.

Iniciar sessió

Si ja estàs registrat inicia la teva sessión.

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.

No tens compte?
Registra't

Registre de nou jugador / jugadora

Selecciona l'Avatar que més t'agradi.*

Google reCaptcha: clau de lloc no vàlida.