12 de juny de 2025

Amanida de carbassó, porro i alvocat

Imprimir recepta
Espai patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones
  • 2 carbassons mitjans

  • 1 porro

  • 2 alvocats madurs

  • Oli d’oliva verge extra

  • Sal i pebre

  •  

Per a la vinagreta:

  • 2 cullerades d’oli d’oliva

  • 2 cullerades de suc de llimona

  • 1 culleradeta de mel

  • Sal i pebre al gust

Elaboració:
  1. Renta i lamina els carbassons ben fins, amb mandolina o ganivet.
  2. Fes-los a la planxa amb unes gotes d’oli i sal fins que estiguin daurats però encara ferms. Reserva.
  3. Talla el porro a rodanxes fines i salteja’l a la paella amb una mica d’oli fins que quedi tendre i lleugerament daurat.
  4. Pela i talla els alvocats a daus.
  5. Prepara la vinagreta barrejant bé l’oli, el suc de llimona, la mel, sal i pebre.
  6. Munta l’amanida amb el carbassó com a base, el porro per sobre, els daus d’alvocat i amaneix amb la vinagreta just abans de servir.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
Tornar a totes les receptes

Comenta aquesta recepta: