13.4 C
Igualada
Dimecres, novembre 25, 2020

Quatre persones detingudes per cultivar marihuana a l’interior d’un domicili a Igualada

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir el passat dimarts, 5 de març, quatre homes, d’entre 31 i 45 anys, de nacionalitat hondurenya, dominicana i espanyola, veïns de Manresa i d’Igualada, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A finals del mes de gener els Mossos van tenir coneixement que hi podia haver una plantació de marihuana en un domicili del carrer de la Verge de Fuensanta a Igualada. Després de diverses indagacions es van confirmar les sospites i es va iniciar una investigació per identificar els responsables de la plantació.

El passat dimarts, mentre els Mossos vigilaven la casa, van sortir tres persones de l’interior, les quals van interceptat per identificar. Paral·lelament, els investigadors van contactar amb el propietari de l’habitatge amb qui van fer una entrada voluntària. A l’interior de la casa hi van localitzar una plantació de 449 plantes de marihuana i una complexa instal·lació amb focus de llum, extractors i filtres d’aire.

Arran d’aquests fets, els quatre homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. També se’ls va acusar d’un delicte de defraudació de fluid elèctric, atès que la instal·lació estava connectada de manera fraudulenta a la xarxa de subministrament.

Tots els detinguts va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest el requereixi.

Un altre detingut a Piera

D’altra banda, els Mossos van detenir el mateix dia 5 un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Piera, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

En aquesta ocasió, els agents van detectar una possible plantació de marihuana a l’interior d’una casa a Piera. La investigació va concloure el passat dimarts amb una entrada i perquisició a l’interior del domicili. Un cop dins, van localitzar 492 plantes de marihuana en diferents estats de creixement.

Per aquest motiu es va detenir al responsable de la plantació com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut va quedar en llibertat al mateix dia després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest el requereixi.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Tremosa visita els terrenys on s’ubicarà a partir del 2022 el Campus Salut d’Igualada

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha visitat aquest dimecres Igualada en una estada que s’ha iniciat a l’Ajuntament, amb la protocol·lària signatura...

ERC es mostra oberta a aprovar els pressupostos si s’apliquen mesures de reactivació econòmica

Esquerra, principal grup de l’oposició a Igualada, ha fet públic que té intenció d’aprovar els pressupostos ja que “enguany les dificultats econòmiques i socials...

El ple d’Igualada aprova la modificació del cartipàs municipal

Monserrat Duch ha pres possessió aquest dimarts com a regidora de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest ha estat el primer punt de l’ordre del dia de...

S’instal·la un control fotogràfic de matrícules per accedir amb vehicle als voltants de Cal Font

Durant el mes de desembre es realitzarà la instal·lació d’un sistema de control fotogràfic de les matrícules dels vehicles que accedeixin al carrers Galícia,...

El 14-F es podrà votar “sense sortir de casa” amb el vot per correu telemàtic

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, ha explicat que la Junta Electoral ha autoritzat que qualsevol ciutadà pugui sol·licitar el...
Compartir