Quarta victòria consecutiva i liderat pel CF Igualada femení

17 d'octubre de 2022

CF IGUALADA 5
CF PALLEJÀ 0

El CF Igualada femení a la cinquena jornada de lliga amb molt bones sensacions i una ratxa de tres victòries consecutives. Això feia que encaressin el duel amb l’opció de posar-se líders en solitari.

Davant hi havia un Pallejà que havia iniciat la temporada de forma molt irregular. Aquestes tendències es van poder comprovar des del primer minut de joc.

Les de Víctor Torrijos van dominar el primer tram del partit i ben aviat, al minut 10, Pauli girava sobre ella mateixa per desfer-se de la defensa i definia per fer el gol que obria el marcador. L’equip se sentia molt còmode i, al minut 18, Marina rebia escorada dins l’àrea i regatejava a la defensa amb un fantàstic túnel, per plantar-se davant la portera i fer el segon gol.

El conjunt blau estava desbocat a l’atac i va estar a punt de fer el tercer. Però amb aquest últim avís, el Pallejà va intentar pressionar més i el partit va baixar revolucions, arribant al descans amb el 2 a 0.

A la represa, el panorama no va canviar massa i les anoienques teníen el duel controlat. Al minut 73, Mar executava una falta que acabava al fons de la xarxa. El gol va fer abaixar els braços a les visitants i Leire i Maria van tancar la victòria per 5 a 0.

Tres punts més que ja en sumen dotze i la setmana vinent es desplaçaran fins a Lleida per enfrontar-se a un AEM sempre molt perillós.