12 de setembre de 2019

Obre a Igualada un nou centre de bellesa dedicat exclusivament a cosmètica natural

El passat divendres 6 de setembre va tenir lloc la inauguració d’un nou espai dedicat a la cosmètica natural, un centre de bellesa i benestar i botiga ubicada a la Rambla General Vives, Essència Alquímica.

Aquest nou espai, aposta per un concepte de bellesa diferent, utilitzant i venent només productes 100% saludables, productes naturals d’origen vegetal com olis essencials, olis vegetals, flors, extractes de plantes i altres ingredients d’origen mineral, com l’aigua, la sal marina, etc.

La seva filosofia diu “cuidar-se vol dir un compromís cap a nosaltres mateixos però també cap al nostre entorn”. I és que en un temps en el qual tothom pren més consciència de la necessitat de portar una alimentació saludable, ecològica i sostenible és necessari obrir-se a nous hàbits de consum i pensar que no únicament el que mengem és el que ens afecta, sinó que els productes estètics també alimenten a través de la nostra pell.

Les principals marques que treballen són Alquimia, basada en l’aromateràpia, Vagheggi en la fitoteràpia, Orly especialitzada en esmalt d’ungles vegà i Carmelita en pasta de caramel per la depilació. En aparatologia treballen amb Lipoled un tractament basat en la fototeràpia.

Els productes cosmètics naturals tenen grans avantatges, estan lliures de parabens, sulfats químics o derivats del petroli, són cruelty free; no s’experimenta amb animals, i respecten el medi ambient. A més d’aportar una millora estètica, també ajuden al benestar físic i emocional.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: