Els Moixiganguers exhibeixen castells de vuit per la comarca

Els igualadins van descarregar el quatre de vuit a Òdena i el tres de vuit a Montbui

7 de maig de 2024

El mes de maig ha començat amb feina pels Moixiganguers d’Igualada, aquesta primera setmana han fet una petita ruta per la comarca de l’Anoia amb una actuació a Òdena i una a Santa Margarida de Montbui.

El dimecres 1 de maig actuaven, acompanyats dels Castellers de Mollet, a la Festa Major d’Òdena, davant de l’Ajuntament. La diada dels morats va començar amb dos pilars de quatre d’inici, seguits pel quatre de set amb agulla, a la segona ronda van exhibir el plat fort de la jornada, el quatre de vuit, i a la tercera van fer la torre de set, que aviat creixerà un pis. Van tancar la diada amb un vano de cinc. Els del Vallès van fer el tres de set, el quatre de set i el tres de sis amb agulla.

Tres dies més tard, el dissabte 4 de maig, els igualadins actuaven a Santa Margarida de Montbui en el marc de la Fira Sostenible. Aquest cop els acompanyaven Castellers de Sabadell. Després dels pilars d’inici, els moixis van descarregar el cinc de set, a la segona ronda van fer el tercer tres de vuit de la temporada i, a la tercera, el quatre de set amb agulla. Tres castells que, si la temporada acompanya, haurien de créixer tots un pis. La diada dels morats va acabar amb un vano de cinc. Els saballuts van fer el tres de set, el quatre de set i la torre de sis.

5d7 Montbui

La pròxima cita dels Moixiganguers és el diumenge 12 de maig, que actuaran a la Diada de Sant Anastasi de Lleida, coincidint amb la Festa Major de la capital del Segrià.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta