19.6 C
Igualada
Dissabte, 30 setembre 2023

Més de 800 infants de Capellades han participat a l’”Anem al Teatre”

Un article de

Més de 800 infants de Capellades han participat a l’”Anem al Teatre”
M

Recentment s’ha fet a Capellades la darrera sessió del programa “Anem al Teatre” organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Capellades i la Diputació de Barcelona i orientat a despertar l’interès dels nens i nenes dels centres educatius de la vila per les arts escèniques.

El cicle es va tancar el passat dijous amb l’espectacle Bitxos Raros, de la Cia. Nuri Total, que va reunir al teatre La Lliga els infants de P3, P4 i P5 de l’Escola Marquès de la Pobla i l’Escola Mare del Diví Pastor; un total de 152 nens i nenes.

Des de l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Capellades es fa una valoració molt bona del programa “Anem al Teatre”, que aquest 2021 ja ha arribat a més de 800 alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària del municipi gràcies als diferents espectacles escolars oferts al teatre municipal, tant de teatre, música com de dansa.

El programa es va iniciar l’any 2016 i des d’aleshores ha portat més de 25 espectacles de primer nivell al Teatre La Lliga com El Silenci d’Hamelín de la Cia Farrés Brothers, Zaquizamí de la Cia. Roberto G. Alonso, Euria de la companyia basca Markeliñe, Planeta M.Art del Marcel Gros, el grup vocal In Crescendo o els Brodas Bros, amb el seu espectacle musical La Quela, entre molts d’altres.

A banda d’aquest programa d’arts escèniques per a públic escolar, l’Àrea d’Educació i Cultura cada curs, i de mutu acord amb la direcció de l’institut, programa sessions de teatre, cinema, xerrades i tallers específics per als alumes de Batxillerat de l’IES Molí de la Vila.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Portada | 📰Ja pots consultar la portada d'aquesta setmana de l'edició en paper de La Veu de l'Anoia👉https://ow.ly/ftZL50PQIpO

🏭 L’antiga fàbrica Depunt es convertirà en 12 habitatges cooperatius 👉https://ow.ly/tmNL50PQEjx

✏️"S’ha adjudicat el dret de superfície del solar i l’edifici, seguint les línies de l’avantprojecte presentat el passat juny".