17.5 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Marc Castells millora resultats i es queda a només un regidor de la majoria absoluta
M

Marc Castells serà l’alcalde d’Igualada durant els propers quatre anys. I ho farà amb més força al consistori de la que tenia fins ara. La candidatura de Junts per Igualada s’ha imposat a la capital de l’Anoia de manera clara i ha aconseguit 10 regidors a l’Ajuntament.

De fet, els igualadins i igualadines han avalat de manera clara la gestió de la ciutat en els darrers quatre anys, ja que Igualada Som-hi, que tot i que no estava al govern ha aprovat els pressupostos municipals els darrers anys, ha guanyat un regidor i es col·loca com a segona força del consistori amb 5.

A l’altra banda de la balança, Alba Vergés, que encapçalava la llista d’Esquerra a Igualada és la gran derrotada de les eleccions, ja que passa la seva formació passa dels 5 que va aconseguir el 2019 als 3 que ha tret en les eleccions celebrades aquest diumenge.

Poble Actiu també ha pujat un regidor i en suma 3, els mateixos que els republicans.

Qui sí que perd la representació al consistori igualadí és la candidata de Valents, Carmen Manchón que només ha sumat 141 vots i s’ha situat com a darrer força en vots. Tampoc han aconseguit acte de regidor Vox, PP i Igualada en Comú, ja que cap ha superat el llindar del 5% de vots.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca