20.2 C
Igualada
Dijous, juny 1, 2023

L’òpera ‘Faust’ en directe aquest dimarts a l’Ateneu Cinema des de la Royal Opera House de Londres

La Royal Opera House de Londres emetrà l’òpera Faust per primera vegada en directe en cinemes de més de 50 països. A Espanya el senyal via satèl·lit arribarà a 150 sales de cinema i teatres de 115 ciutats i l’Ateneu Cinema és una d’aquestes sales que oferiran, demà dimarts 30 d’abril, a les 19.45 h la retransmissió en directe.

Faust, és l’obra mestra del compositor francès Charles-François Gounod, una obra fonamental per als amants del gènere a escala mundial. L’òpera en cinc actes, dura tres hores i mitja, està cantada en francès amb subtítols en castellà per a cinemes a Espanya.

Un cant sublim i de passió parisenca.
Hi ha moltes versions de la història de Faust, que ven la seva ànima al Diable a canvi de joventut i poder, però l’òpera de Gounod segueix sent una de les més constantment captivadores.

Michael Fabiano protagonitza l’obra com Faust, amb Diana Damrau com la seva estimada Marguerite i Erwin Schrott com el diabòlic Mefistófeles.
Virtuosístics papers protagonistes, un gran cor, una escenografia sensacional, ballet i un finale extàtic fan d’ella l’epítom de l’espectacle teatral: la dimensió luxosa de la gran òpera francesa es posa meravellosament de manifest en aquesta producció de David McVicar, ambientada al París de la dècada de 1870. Per sobre de tot, la música inclou alguns dels moments més recognoscibles de l’òpera, interpretada per un repartiment de grans cantants internacionals i el Royal Opera Chorus.

Director: David McVivar
Guió: Jules Barbier i Michel Carré
Música: Charles Gounod
Director d’escena: David McVicar
Llibret: Jules Barbier i Miche Carré
Escenografia: Charles Edwards

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La 7a Ruta de la Tapa convida a descobrir els sabors de Vilanova a preus irresistibles

Avui dijous arrenca la 7a Ruta de la Tapa de Vilanova del Camí amb la participació de 8 bars-restaurants del municipi. La Rucola, Flor...

La plaça de Diputat Provincial de l’Anoia, a l’aire per un grapat de vots

Quan tot semblava que el PSC podria substituir ERC en la plaça de Diputat Provincial del partit judicial d’Igualada a la Diputació de Barcelona,...

Igualada Som-hi celebra el suport rebut i haver pujat fins a ser segona força a l’Ajuntament

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) valora molt positivament el resultat obtingut a les eleccions municipals de diumenge i agraeix la confiança...

Últimes notícies