L’Igualada pateix però aconsegueix la cinquena victòria consecutiva

23 d'octubre de 2018

Diumenge arribava la vuitena jornada de competició amb el desplaçament més llunyà de la lliga, a Sant Carles de la Ràpita. Però alhora, amb la millor dinàmica amb la que es pot arribar a un partit, amb quatre victòries consecutives.

No obstant, tal i com marcava la dificultat de l’enfrontament abans de l’inici, els locals no ho van posar gens fàcil. Primer minuts molt intensos dels del Montsià que no deixaven de posar setge a la porteria d’Albert, que amb dues grans intervencions, feia mantenir l’empat al marcador. El partit semblava que es calmava, i els blaus començaven a portar a terme el seu joc habitual, però en una errada de precisió en la sortida, els locals s’avançaven.

Però ben lluny d’enfonsar-se, l’equip igualadí va seguir jugant amb tranquil·litat, el que va fer que es poguessin veure ocasions a favor dels de l’Anoia, que no es van saber materialitzar. Semblava que hi havia fragilitat defensiva per part dels dos equips. I com diu el tòpic, a la tercera va la vençuda. Jugada combinativa que arriba a les botes de Bernat, que assistia Omar, que definia a la perfecció per posar l’un a un, al minut 33. El gol va esperonar l’Igualada, que amb confiança arribava més a l’àrea contrària, sense poder posar-se per davant en el marcador. S’arribava al descans amb l’empat.

La segona meitat va tenir un inici idèntic al de la primera, dues grans ocasions locals, que Albert i la falta de punteria local, van fer que no es materialitzessin. Punt clau, ja que al minut 55, Martí després d’una indecisió entre el porter local i un defensa, va aprofitar per a poder fer el segon gol dels igualadins. El duel es posava de cara, però quedaven molts minuts per endavant.

La tònica després del gol va ser molt semblant a la del primer temps, arribades per part dels dos equips, però més clares per la Rapitenca, que un immens Albert va saber aturar amb un gran repertori de parades.

A les acaballes, els de les terres de l’Ebre van cercar l’empat, i van deixar espais a l’esquena, que els de Moha van aprofitar per fer mal, però que el porter rival va neutralitzar. Finalment, els blaus van saber patir, guanyaven per 1-2 i sumen cinc victòries de manera consecutiva, per arribar als 17 punts.

Dissabte vinent, els blaus reben al Mollerussa, líder de la categoria, en un partit que es preveu preciós. Seguidament se celebrarà la presentació de tots els equips del CF Igualada.

Fitxa tècnica

Alineació: Albert; Prieto (Iñaki 83’), Nil, Baraldés, Bernat; Pedro, Joel, Martí; Omar (Goran 60’), Franco (Llobet 70’), Simón.