16.6 C
Igualada
Dilluns, 25 setembre 2023

Un article de

L’Hospital d’Igualada passa a ser punt de vacunació amb cita prèvia
L

Facilitar l’accés a la vacuna contra la covid-19 és l’objectiu de la posta en funcionament aquesta setmana de nous punts de vacunació poblacionals a la Regió Sanitària Catalunya Central que es poden reservar a través de la web vacunacovid.catsalut.gencat.cat. Es tracta dels hospitals d’aguts de la regió, Manresa, Igualada, Vic i Berga que se sumen als punts existents. En una setmana s’ha passat de disposar de 4 punts de vacunació poblacionals que es podien reservar a través de la web a tenir-ne un total de 9, a més de la vacunació que es fa al Solsonès i de manera oportunista a centres d’atenció primària.

Aquesta mesura coincideix amb la possibilitat que a hores d’ara existeix de poder reservar cita per vacunar-se amb la dosi de reforç de totes les persones majors de 18 anys. A la web es poden trobar tots els espais disponibles. A més del palau Firal de Manresa, la UVic, l’Escorxador d’Igualada i l’Hotel d’entitats de Berga, ara també hi ha disponible.

A l’Hospital Universitari d’Igualada, la vacunació es fa a la sala d’actes accedint des de l’entrada principal del centre. La vacunació és oberta és dilluns i dimecres de 16 a 19h amb cita prèvia.

Més d’un milió de dosis administrades
La RSCC ha arribat també aquesta setmana a la xifra d’un milió de dosis administrades des de l’inici de la campanya de vacunació contra la covid-19 fa 13 mesos. D’aquestes, gairebé 200.000 son dosis de reforç administrades en el darrer mes i mig. La cobertura a la regió és del 76%. A l’Anoia s’han administrat 217.729: 93.058 primeres dosis, 82.442 segons i 42.229 terceres.

Compartir
Article anterior
Article Posterior
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🎾 El projecte de Ca La Patxeca: #Jorba podria tenir un nou complexe esportiu 👉https://veuanoia.cat/el-projecte-de-ca-la-patxeca-jorba-podria-tenir-un-nou-complexe-esportiu/

Es tracta d'una empresa amb seu a #Barcelona que vol créixer, i que sol·licita executar el projecte en aquesta ubicació

👏 Els @moixiganguers fan història a #Reus descarregant el primer pilar de 6 👉https://ow.ly/97Iy50POWiB

La colla va fer història aconseguint la millor actuació de la temporada i un fet històric

3