10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

L’anoienca Geila Macià guanya la Copa i el Campionat d’Europa d’Escalada en Bloc
L

Publicitat

La jove escaladora anoienca Geila Macià, ha aconseguit un triomf sense precedents en assegurar-se el títol de la Copa i el Campionat d’Europa d’Escalada a Bloc 2023. Macià va demostrar la seva destresa i habilitat excel·lents, dominant les proves i deixant una impressió inesborrable al panorama esportiu europeu.

Durant la competició, celebrada en diverses ubicacions del continent, Geila Macià va demostrar el seu mestratge a l’escalada en bloc, superant tots els obstacles i mostrant un rendiment excel·lent. La seva tenacitat i dedicació incansable van ser evidents a cadascun dels esdeveniments principals, en els quals es va emportar la victòria de manera impressionant.

“Estic emocionada i agraïda per aquest èxit”, va expressar Geila Macià al rebre el trofeu de campiona d’Europa. “L’escalada en bloc és una disciplina que m’apassiona i m’omple de satisfacció poder competir al nivell més alt. Aquest triomf és el resultat d’anys d’entrenament ardu i el suport incondicional del meu equip i éssers estimats”. La victòria de Geila Macià a la Copa i el Campionat d’Europa d’Escalada a Bloc 2023 no només consolida la seva posició com una de les millors escaladores del continent, sinó que també serveix com a inspiració per als joves esportistes que somien aconseguir l’excel·lència en aquesta disciplina exigent.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies