7.1 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Ràdio Igualada guanya el premi a Millor Ràdio Local dels Premis de Comunicació Local
R

Publicitat

Ràdio Igualada s’ha emportat un nou premi. Després que fa unes setmanes guanyés el premi al millor programa de ràdio local dels Premis Ràdio Associació pel podcast “Com ho veus?”, ahir l’emissora municipal igualadina es va imposar en la categoria Millor Ràdio Local dels Premis de Comunicació Local.

Segons el jurat, després de 80 anys de vida, l’emissora ha estat capaç d’actualitzar els seus continguts oferint programació de qualitat i nous formats tant informatius com d’entreteniment.

L’espai Roca Umbert Fàbrica de les Arts, a Granollers, va ser un any més l’escenari de la gala dels Premis de Comunicació Local. Una gran festa dels mitjans de proximitat on es van viure moments d’emocions i de sorpreses. Les mestres de cerimònia van ser les actrius i humoristes Mónica Ballesteros i Mireia Scatti d’Impro Barcelona, que una vegada més van oferir un espectacle ple d’improvisacions amb la participació del públic i dels premiats. A més, tots els detalls de la gala es van poder veure a través de les televisions locals adherides a La Xarxa i la plataforma La Xarxa+.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies