L’Anoia tornarà a ser protagonista de La Volta
L

2 de febrer de 2023

Ja es coneixen tots els detalls de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que ha celebrat la seva presentació oficial aquest dimecres a l’INEFC de Barcelona. La històrica prova ciclista catalana, que tindrà lloc entre els pròxims dies 20 i 26 de març, ha fet públic en l’acte tots els detalls del seu recorregut, amb tres etapes de muntanya que li sumen una exigència gairebé sense precedents a una cursa que atrau els millors ciclistes del món.

La sisena etapa, que unirà Martorell i Molins de Rei, passarà per Piera, Igualada, La Panadella i La Llacuna. Ho faran en una etapa de 177 quilòmetres que portarà als ciclistes per terrenys trencacames pel centre de Catalunya, arribant fins a territori lleidatà. En la part final, els ascensos a l’Alt de la Creu d’Aragall (2a categoria) i l’Alt de Fontpineda (3a categoria) poden portar sorpreses.

En aquesta edició número 102 de La Volta a Catalunya, els millors equips ciclistes del món –un total de 25– oferiran un gran espectacle en les set etapes que uniran Sant Feliu de Guíxols i Barcelona, mostrant un any més la riquesa i el potencial ciclista de Catalunya.

“És un privilegi continuar oferint el millor ciclisme del món arreu de Catalunya durant una setmana, mantenint viu el llegat d’una organització que, durant dècades, ha treballat per aconseguir, consolidar i mantenir el prestigi d’un esdeveniment que és patrimoni de l’esport català i del ciclisme mundial”, ha apuntat el director de la cursa, Rubèn Peris, que ha estat l’encarregat de desvetllar les set etapes d’una Volta a Catalunya 2023 que es preveu molt exigent. Amb tres arribades en altura (Vallter, La Molina i Lo Port), un fet que no es vivia des de l’edició de 2001, la Volta presenta un recorregut amb un total de 25 ports puntuables que a més manté el seu explosiu final al Circuit de Montjuïc de Barcelona.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?