La UdL incorporarà una clàusula contra la discriminació als convenis de pràctiques
L

23 de gener de 2020

L’equip de govern de la Universitat de Lleida (UdL) està estudiant quin és el procediment a seguir per incorporar el més aviat possible una clàusula d’obligat compliment als convenis de pràctiques amb empreses, entitats i institucions per evitar que els estudiants puguin patir algun tipus de discriminació, ha explicat la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Montserrat Rué.

Aquesta decisió s’ha pres després que una estudiant d’Infermeria del Campus Universitari Igualada-UdL denunciés que va ser expulsada del centre sociosanitari privat on feia les pràctiques per dur hijab.

El rector Jaume Puy, la vicerectora, i la coordinadora de Compromís Social, Igualtat i Cooperació, Núria Camps, es reuniran properament amb els responsables d’aquest centre per decidir si la UdL manté o no el conveni de pràctiques. “Sigui quina sigui la decisió no en pot sortir perjudicat cap dels alumnes que actualment hi està fent pràctiques”, han apuntat la vicerectora Montserrat Rué i la coordinadora Núria Camps, que insisteixen en el compromís de la Universitat amb la no discriminació i la defensa i protecció dels drets i les llibertats fonamentals.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?