El jugador de l’Igualada Rigat, Roger Bars, denuncia que la mútua de la federació no cobreix el tractament per arreglar-se les dents després de trencar-se la mandíbula

381
El jugador de l’Igualada Rigat, Roger Bars, ha denunciat aquest dimecres la situació en què es troba després d’haver-se trencat la mandíbula en un partit de l’OK Lliga el passat 22 de setembre. En un fil de set tweets, el vilanoví explica que durant l’operació per posar la mandíbula a lloc li van trobar una segona fractura, i això va fer que els metges decidissin implantar quatre claus a la boca per fixar la mandíbula i millorar la recuperació.
El que denuncia Roger Bars en el seguit de tweets és que tot i haver-se recuperat de la mandíbula i tornar a jugar des de ja fa uns mesos, segueix tenint les dents malament i per arreglar-les s’hauria de sotmetre a un tractament de 5.000 euros, dels quals la mútua contractada per la Federació Catalana de Patinatge només en cobreix 245 euros.
Bars acaba el fil explicant que “tot i considerar que es una situació molt injusta, no busco culpables. Demano solucions al meu problema, però també donar a conèixer la situació actual en que ens trobem. Ja sigui amb llibertat per a escollir pòlissa o alguna altra forma per a que això no es repeteixi”
El jugador de l’Igualada Rigat també acaba agraint el suport de l’afició, dels meus companys, els amics i la família, a més de “la professionalitat amb que vaig ser tractat als hospitals on vaig estar”.
Des de l’Igualada Rigat, en un comunicat públic, donen tot el suport al seu jugador i demanen ajuda a la Federació Catalana de Patinatge a trobar una solució al problema.