7.5 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

La Passió a Fàtima narrada per la fotografia
L

Publicitat

La Sala, sala municipal d’exposicions acull a partir d’avui, dissabte 23 de setembre, el projecte visual narratiu “Ritus de Passió a Fàtima”, de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI), amb la col·laboració de la Confraria Jesús de Nazareno. L’exposició s’ha gestat al llarg de la celebració de la Passió d’enguany, durant el concurs homònim que organitza l’AFI i el Centre Cívic de Fàtima. La mostra s’ha dut a terme gràcies al suport del departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada.

Composen el treball més d’un centenar de fotografies que narren l’organització, preparatius i representació de la Passió, algunes de les quals es presentaran en format mig. La possibilitat d’accedir a les intimitats dels rituals entorn a la celebració protagonitzats per a veïns i participants forma part d’un nou enfoc per al concurs anual, en el qual es busca incrementar la participació gràcies a l’opció de poder capturar moments íntims, singulars i aliens a la celebració pública, amb una major proximitat.

“Ritus de Passió a Fàtima” s’ha dut a terme gràcies al treball dels fotògrafs i membres de l’AFI Josep Balcells, Lluís Pérez, Robert Domínguez, dinamitzador i organitzador de l’activitat i Ramon Mascaró, president de l’entitat. La inauguració de la proposta expositiva serà el dissabte 23 de setembre a les 19h a La Sala, Sala Municipal d’Exposicions i es podrà visitar fins al diumenge 15 d’octubre.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies