24 de febrer de 2019

La Festa del Pellofa de Calaf es celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 de març

El divendres 8 de març començarà el carnaval de Calaf amb una rua escolar de carnestoltes durant el matí on hi participaran la llar d’infants, l’escola i l’institut. A partir de les 22.30 h a l’envelat situat al pàrquing de l’antiga serradora començarà la tradicional “Animal party”, on es convida a tothom a venir disfressat d’animal i que aquest any comptarà amb un torneig de “beer pong”. Per tal de commemorar la diada del 8 de març, tres dones seran les djs protagonistes de la nit: el duet d’Igualada ELLES, la santmartinenca Virgi Energy i la calafina Judit Mit.

El matí del dissabte 9 de març es durà a terme el concurs de botiges. La comissió de carnaval passarà pels establiments participants per veure l’ambientació i disfresses dels botiguers i estaran acompanyats de la percussió dels Diables de l’Alta Segarra per tal d’amenitzar i els carrers del poble. Pel que fa a l’espectacle infantil de carnestoltes, es realitzarà a les 11.30 hores al Casino de Calaf amb Jaume Ivars amb el seu número “Que comenci la festa”.

A les 16.30 hores s’iniciarà, des del Casal de Calaf, la Gran Rua del Pellofa amb el concurs de carrosses i comparses que aquest any no permetrà la utilització de confeti, ja que des del mes de desembre l’Ajuntament va aprovar una moció a favor d’impulsar el Residu Zero a la vila i entre les mesures acordades destaquen la reducció de productes de rebuig d’un sol ús tant en els actes organitzats directament per l’Ajuntament com en els que hi col·labori. El recorregut estarà amenitzat per les batucades Maracuyà i BenSonats i culminarà amb el pregó de les Reines Pellofa i l’entrega de premis a l’envelat.

A les 21.00 hores tindrà lloc la XIII Mamada, el multitudinari i popular corre bars de carnaval, que començarà a la plaça dels Arbres. Recorrerà diversos bars de Calaf i s’acabarà a l’envelat. Seguidament, a les 00.00 hores, tindrà lloc el Gran Ball de disfresses que enguany comptarà amb concerts de Muyayo Rif, Tapeo Sound System i Dj Markus Wolf.

A les 3.30 de la matinada hi haurà l’entrega de premis a les millors disfresses participants en el ball. El preu per entrar és de 5 euros per a persones disfressades i 7 euros per a no disfressades.

Per inscriure’s al torneig de beer pong i al concurs de carrosses i comparses cal enviar un correu a: lapolsdelaterra@gmail.com. En el cas de torneig el preu de la inscripció és de 10 euros.

El tiquet de la XIII Mamada es pot comprar al Cafè del Casal i Ke Diví fins al dijous 7 de març amb un preu de 20 euros pels majors de 18 anys. Inclou el 7 pinxos, 7 quintos, postres, l’entrada al Ball de Disfresses, un mocador i un record.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: