16 de juliol de 2019

“La companyia del príncep Totilau” de Tous viatja a un Festival de les Arts del Japó

L’espectacle “Monsieur Croche”, de la companyia de teatre de Sant Martí de Tous, dirigida per Marc Hervàs, formarà part de la propera edició del festival “International Arts Carnival” de Hong Kong, que tindrà lloc el proper mes d’agost. La companyia del príncep Totilau farà un total de cinc representacions a la ciutat, i també oferirà tres workshops de construcció i manipulació de titelles.

“Monsieur Croche” és un espectacle gestual amb titelles i màscares, basat en la vida i els somnis del compositor francès Claude Debussy, adreçat a un públic familiar. Està interpretat per Clara Dalmau, Jordi Hervàs i Ares Piqué, i compta amb la interpretació en directe al piano de la música del compositor, a càrrec d’Olga Kobekina. La direcció escènica i dramatúrgia és de Marc Hervàs, i la producció va a càrrec de Lorena Benesey.

L’espectacle arribarà a Hong Kong després d’haver-se estrenat, l’any 2016, a les Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera. Durant aquests dos anys l’espectacle s’ha pogut veure en tots els CaixaForums de l’estat espanyol, al festival FETEN de Gijón, al Festival de Corea del Sud “Uijeongbu Music Theatre Festival” i a les programacions estables de teatre i música de diferents teatres catalans.

“La companyia del príncep Totilau” va néixer l’any 2008 i, des de llavors, ha creat més d’una desena d’espectacles, entre els quals destaquen “Sis Joans”, de Carles Riba, en coproducció amb el Teatre Nacional de Catalunya, “Petruixka”, d’Igor Stravinsky, per al Gran Teatre del Liceu, o “Escenes d’infants”, de Frederic Mompou. Podeu trobar-ne més informació a www.princeptotilau.cat i a www.hkiac.gov.hk

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta