24.4 C
Igualada
Dimarts, setembre 29, 2020

Jaume Balcells (Practics Business Solutions): “Molts dels reptes que tenim són compartits i la millor manera de superar-los o convertir-los en oportunitats és sumant esforços”

Quina ha estat la trajectòria de la vostra empresa?
Practics neix amb l’objectiu de facilitar a les empreses ser més competitius en els seus negocis, aportant-los el diferencial tecnològic que els facilitarà millorar i automatitzar els seus processos, sempre amb inversions ajustades i un ràpid i sostingut retorn de la inversió.

Els nostres clients ens valoren perquè aportem idees innovadores al costat d’un alt nivell de coneixement de les solucions i dels processos de negoci. Amb més de 10 anys d’experiència col·laborant amb els nostres clients en la implantació de sistemes empresarials, això ens permet comptar també amb el reconeixement dels fabricants com Openbravo “Nivell GOLD” i també el de Partner de Microsoft Dynamics 365, entre altres.

Quins són els vostres principals serveis/productes?
La nostra proposta inclou la millora de tots els processos, solucions com l’ERP, que funciona com el cor del negoci, concentrant totes les operacions de compres, vendes, magatzems, logística, producció, finances…. amb les que són dues de les solucions més innovadores del sector, Microsoft Business Central i Openbravo.

Per d’exemple, aportem solucions com la previsió de venda segons algoritmes que revisen cada producte amb les seves tendències, temporalitat, costos, temps d’entrega i d’altres indicadors que ens permeten generar automàticament les comandes de compra o producció i entregar-les als proveïdors automàticament, amb serveis WEB, eMails i altres sistemes segons el proveïdor, sense que ningú intervingui, evitant trencaments d’estoc, tant a nivell producte com de matèries.

CRM, que ens permet la gestió d’equips de vendes a nivell d’anàlisi de clients, gestió de visites, incidències, agendes, reunions, registre de comandes, catàleg online….

Intel·ligència de Negoci BI, per l’anàlisi de dades, quadres de comandaments e informes automàtics personalitzats pels diferents departaments i segons els rols de cadascú, que ens ajuda a prendre les decisions més encertades en cada moment
Ecommerce, venda per internet, tant en l’àmbit de client final B2C, com entre empreses B2B, també portals de relacions amb els proveïdors. Utilitzant sistemes com les WEB progressives PWA, que agrupen els avantatges de les APPs i la WEB tradicional en un sol desenvolupament.

Totes les aplicacions que instal·lem des de l’inici fa més de deu anys son WEB i permeten l’accés des de les diferents plataformes mòbils

Els nostres clients estan en sectors com el de la moda, el retail, ecommerce, alimentació, logística, industrial i serveis.

Alguns de propers són Punto Blanco, Deporvillage, Asfalt, Bassols o Sebago. Però també hem treballat en l’àmbit internacional amb clients com Decathlon, Toysrus,…

Quins és el vostre valor diferencial?
El que ens diferencia és el nostre compromís en la millora dels processos i en aplicar les millors pràctiques.

PRACTICS oferim serveis de consultoria, suport i orientació al llarg de tot el cicle de vida útil del programari, a mesura que el seu negoci evoluciona, també evoluciona el seu programari i els processos que suporta.

Som un veritable soci. Treballant per assegurar que el seu programari està produint el retorn de la inversió esperat. Ens alineem amb els clients, convertint compromisos en associacions a llarg termini.

Generalment, un consultor ha de ser capaç de portar una visió objectiva de la situació i les necessitats de les diferents empreses i oferir consells basats en l’experiència amb altres projectes que s’enfronten als mateixos problemes, usant les millors eines i programari.

També apliquem metodologies innovadores per augmentar la velocitat dels projectes i millorar la rendibilitat de la inversió. Aquests enfocaments també poden reduir el risc i augmentar la funcionalitat d’acord amb les necessitats de cada client, i durant tot el procés, l’usuari té accés directe als nostres consultors. Millorant els temps de resposta i eliminant pèrdues de temps en les comunicacions.

Aportem al client experiència tècnica i coneixement del sector. Entenem el seu negoci, podem ajudar a beneficiar-se de les millors pràctiques en el seu sector i d’accelerar el lliurament i reduir els costos de la seva implementació.

Com considereu que es troba el sector TIC a l’Anoia?
EL sector té punts forts com un ampli teixit empresarial, en alguns casos empreses referent en la seva especialitat, però especialment la tasca del Milà i Fontanals, durant anys, format a informàtics d’un alt nivell professional, ens ha permès a les empreses del sector crear equips que han estat la clau del nostre èxit.

Ara amb l’aposta de la UdL a Igualada se suma una nova oportunitat per formar nous professionals que complementaran amb perfils professionals diferents.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La feina bruta

Espanya sap que Catalunya serà un país independent, amb el reconeixement polític dels organismes internacionals. El dia que unes eleccions catalanes donin més de...

Aquest dimecres, preestrena de “La mort de Guillem” a Igualada

Aquest dimecres 30 de setembre a les 20:30h al Teatre Municipal l’Ateneu tindrà lloc la preestrena a Igualada de la pel·lícula ‘La mort de...

El CB Igualada i Monbus renoven el seu compromís

El Sènior Masculí A del CB Igualada tornarà a comptar, una temporada més, amb l'empresa de transports Monbus com a patrocinador, la qual cosa...

Albert Moreno, bronze al campionat d’Espanya de triatló de mitja distància

L'igualadí Albert Moreno va pujar al podi en el campionat d'Espanya de triatló de mitja distància que es va disputar el dissabte passat a...

El Club Futbol Capellades celebra el seu centenari

El passat dissabte, dia 26 de setembre, el Club de Futbol Capellades va celebrar amb un acte senzill i emotiu el centenari de la...
Compartir