Festival Gai-Art: la reivindicació LGTBI en entorns rurals a través de l’art
F

19 de setembre de 2019

Aquest proper dissabte es celebrarà la primera edició del Festival Gai-Art al poblet de Sant Gallard, a tocar de Santa Coloma. Aquest Festival és fruit de la inquietud de sis persones del col·lectiu LGTBI que tenim una vinculació personal amb Sant Gallard. El seu objectiu és reivindicar la presència d’identitats i desitjos no normatius als pobles i l’entorn rural a través de produccions artístiques fetes per membres d’aquest col·lectiu. Per això, per un dia, volen convertir Sant Gallard en un espai de convivència i diàleg entre artistes, veïns i veïnes i tothom qui s’hi vulgui acostar, i omplir les cases i els racons del poble de veus i imatges de realitats massa sovint silenciades.

La inauguració del festival serà a les 11.00. A les 11.30 Selina Worsley oferirà el taller de veu “Alliberar la teva veu natural”. A les 13.00 hi haurà un Vermut micropoètic amb Madò Idò. L’Estació Vegana preparà un menú per al dinar popular de les 14.00. Ja a la tarda, a les 17.00, es projectarà el documental Lesbofòbies i a les 18.00 hi haurà un Recital poètic Pianto de Sílvia Bel Fransi i Isabelle Laudenbach. Tot seguit, l’actor Francesc Camins representarà el monòleg La infanticida de Víctor Català. La jornada acabarà amb un sopar popular i música a càrrec de les DJ Las Locamenti. Durant tot el dia estaran obertes les exposicions fotogràfiques «Som així! Quotidianitats lesbianes» i «Maricón perdido» i una escultura vegetal “Teixint la meva sexualitat”.

El festival es va presentar el divendres 13 de setembre al Castell de Santa Coloma amb la projecció del documental De Berta a Teo, amb la presència del protagonista i productor, Teo Valls.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta