8 de març de 2019

‘Fan zone’ i entrades anticipades a cinc euros per aconseguir l’euroremuntada

Demà dissabte, abans de l’inici del partit contra el Sarzana (20h) Anima’ns Grup organitzarà i dinamitzarà una fan zone perquè nens i adults puguin gaudir d’un circuit de karts, diferents jocs familiars i també d’un pintacares abans d’entrar al pavelló de Les Comes. Anima’ns Grup tornarà a col·laborar amb l’hoquei igualadí, que aquest cap de setmana té l’objectiu de remuntar un 5 a 4 en contra per ser a la final four.

Per esperonar al públic a omplir el pavelló com en les grans ocasions, el club ha llençat una promoció d’entrades. Els socis de l’Igualada Rigat tenen entrada gratuïta amb el carnet de soci però fins avui divendres poden comprar dues entrades per 5 euros a les oficines del club per regalar o convidar a qui desitgin.

Els no socis també poden retirar entrades anticipades per només cinc euros, també a les oficines del club (C/Capellades,19, baixos) de 18 a 20.30h i a Ràdio Igualada de 8h a 14h. Demà dissabte, dia del partit, tots els que vagin a Les Comes amb el flyer o l’anunci dels diaris podran adquirir entrades al preu de 5 euros

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: