17 d'abril de 2019

Els socialistes de La Torre de Claramunt presenten el seu candidat a l’alcaldia

Divendres passat es va presentar Jose Martín com a candidat del PSC a l’alcaldia de la Torre de Claramunt. En l’acte de presentació també hi va participar part del seu equip, amb Carla Suárez, Manuel Coca, actual regidor de l’PSC al consistori, Silvia López, Sergio Fernández, Mònica Gomez, Rafa Fernández, Estela Merino, exregidora, Jose Manuel Martinez i Maria Gil.
A la presentació també hi van assistir Francisco Polo, secretari d’estat per a l’avanç digital i número dos a la candidatura al congrés del PSC i Carles Cuerva, regidor a Capellades i número 12 a la candidatura a les pròximes eleccions generals al Congrés.
Durant l’acte es va parlar d’haver aconseguit posar les meses electorals a Pinedas o d’haver forçat que l’Ajuntament de la Torre iniciï un projecte per donar solució a l’abocament d’aigües fecals i contaminants de Vilanova d’Espoia i La Serra, nuclis que els aboquen a la riera Mas d’en Ponç, just darrere del col·legi i la Llar d’infants, i que van a parar a l’aqüífer protegit de Carme-Capellades.
Comparteix l'article:

Comenta aquest article: