27 de novembre de 2018

Els Hostalets de Pierola i La Torre de Claramunt estrenen sistemes de seguretat de videovigilància

Hostalets de Pierola i la Torre de Claramunt han iniciat un projecte per millorar la seguretat de la ciutadania blindant els accessos als municipis, amb la darrera tecnologia de videovigilància i lectura de matrícules.

Aquests sistemes formen part d’una innovadora solució de seguretat que afavoreixen la proactivitat i la capacitat operativa i estratègica dels cossos de seguretat, permetent-los actuar de forma més eficient i amb anticipació davant de les potencials amenaces. Aquestes noves solucions ja han demostrat la seva eficiència a una gran quantitat de municipis del territori català, amb reduccions dràstiques de les taxes de delictes.

La tecnologia de reconeixement de matrícules és una clara tendència com a mesura preventiva de seguretat, ja que és altament efectiva i, a més, resulta menys invasiva per a la població que els antics sistemes de videovigilància. Utilitza l’anàlisi intel·ligent de vídeo per reconèixer els caràcters de les matrícules, creuant la informació obtinguda amb les bases de dades de la policia per generar avisos davant els vehicles sospitosos.

L’innovador projecte aprofita les comunicacions en xarxa i sense fils entre els sistemes, integrant els equips i permetent actualitzacions i futures millores.  D’aquesta manera, tant Els Hostalets de Pierola com La Torre de Claramunt materialitzen la voluntat de modernitzar-se per garantir la seguretat al territori.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: