12 de març de 2019

El president Quim Torra visita l’Escola i el Taller Àuria


El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat avui dimarts l’Escola i el Taller Àuria, a més de compartir una estona amb els regidors de l’Ajuntament. Acompanyat de l’alcalde Marc Castells i el conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat primer l’Escola Àuria, centre d’educació especial que la fundació Apinas va crear el 1967 per donar servei als infants i adolescents amb necessitats especials de la comarca i que, actualment, compta amb 120 alumnes.

Torra ha rebut explicacions detallades del president de l’associació Apinas, Enric Fillat, i la resta de l’equip directiu i docent, que encapçala el gerent i exalcalde Jordi Aymamí.
Seguidament, les autoritats s’han desplaçat a peu fins a la torre de Cal Salinas, per visitar les obres d’adequació que s’hi estan fent. L’Ajuntament d’Igualada ha cedit l’edifici a l’entitat Apinas per ubicar-hi una Aula Integral de Suport (AIS), un equipament educatiu per alumnes amb dificultats d’aprenentatge derivats de trastorns mentals greus i problemes de conducta.
El programa del president a la capital de l’Anoia continua mb una visita al Taller Àuria, al Pla de la Massa, centre especial de treball que té com a objectiu la inserció laboral de persones amb discapacitat o risc d’exclusió social.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: