El Monbus Igualada presenta candidatura per l’ascens

18 de març de 2019

Després de la gran victòria aconseguida a Tarragona, Les Comes es vestia de gala per rebre el C.B. Quart – Germans Cruz. Els gironins acumulaven 6 victòries consecutives i tenien una renda de 3 punts a favor a l’anada. Si els igualadins aconseguien fer-se amb l’average es posarien per davant a la classificació.

Els de L’Anoia arribaven amb 5 victòries consecutives oferint un gran nivell i tombant l’Ibersol CB Tarragona fora de casa. Aquesta victòria els donava ales per afrontar el partit d’aquesta jornada 21 amb el CB Quart. Era el tercer enfrontament entre aquests dos equips aquesta temporada, dos equips que es coneixen a la perfecció.

L’Igualada començava fort i amb un parcial de 5-0 posava el marcador 10-7 en els primers minuts de partit. Però els gironins no es deixaven intimidar i mantenien les diferències. El primer quart acabava amb un igualat 18-16.

El segon quart començava amb un parcial d’11-4 i va ser dominat els deu minuts pels igualadins que van anar tot el quart per davant al marcador. Amb un parcial pels locals de 6-0 s’obria la primera escletxa a l’electrònic 37-25. Però el Quart retornava el parcial 0-7 per tornar-se a posar dins el partit en els instants finals. S’arribava al descans 37-32.

La segona part començava amb un parcial de 9-4 que col·locava una altra vegada la barrera dels deu punts al marcador. Però els visitants, tot i no capgirar tampoc en aquest quart el resultat, amb un parcial de 7-11 es tornaven a enganxar i a posar el 53-47 per començar l’últim quart amb tot per decidir.

Un Igualada molt sòlid en defensa i determinant en atac, col·locava una vegada més la barrera dels deu punts 65-53. Els locals, que no donaven el partit per finalitzat, s’avançaven fins als 16 punts de diferència. Els gironins es veien amb molt poques opcions després d’anar tres quarts per darrere i a 16 punts de diferència s’agafaven al llançament exterior per intentar retallar diferències. El marcador final de 76-69 consolida l’equip igualadí i el seu bon moment de forma.

Amb aquesta, l’Igualada acumula sis victòries consecutives, les dues últimes contra rivals directes per les posicions de play-off. Queden 5 jornades d’infart on els igualadins depenen d’ells mateixos per a classificar-se. Amb l’average guanyat amb l’Ibersol CB Tarragona i el C.B. Quart – Germans Cruz que encara han de jugar entre ells, els de l’Anoia opten no només a la segona plaça, sinó que també poden atacar la primera.

El Monbus C. B. Igualada té un desplaçament molt complicat el proper dissabte a Saragossa davant l’Anagan Olivar.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (11), Sergi Carrión (2), Miquel Benito (0), Edu Burgès (17), Jordi Torres (8), Carles Fons (0), Jaume Torres (6), Pau Camí (9), Toni Lamolla, Alex Matencio, Edu Tejero (17), Roger Pérez (6).