4 de febrer de 2019

El Col.lectiu Eixarcolant busca ajuda per a la jornada de Plantes Oblidades


El dissabte 13 d’abril es durà a terme la 4a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, un esdeveniment que té per objectiu donar a conèixer i posar en valor espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals en desús, i en conseqüència fomentar un model de producció i consum d’aliments més sostenible i més coherent.
La Jornada atrau visitants d’arreu del país i també de l’estranger, i s’ha consolidat com un esdeveniment de referència gràcies a la gran diversitat i qualitat de les activitats incloses en el programa, que per aquesta 4a edició s’acosten a la norantena.
Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’entitat igualadina Col·lectiu Eixarcolant, i tothom qui participa en les tasques de coordinació i preparació prèvia ho fa de forma totalment altruista. Alhora, per garantir la bona preparació i desenvolupament de la Jornada és necessària la implicació de més d’un centenar de voluntàries i voluntaris.
Des del Col·lectiu Eixarcolant ja s’ha iniciat la cerca de voluntaris i voluntàries que desitgin fer possible un any més aquest esdeveniment, transformador i únic a nivell europeu, a la ciutat d’ Igualada. Per participar com a voluntaris o voluntàries a la Jornada i viure-la des de dins només heu d’enviar un correu electrònic a info@eixarcolant.cat indicant el vostre nom, correu electrònic i telèfon.
En els propers dies des de l’entitat anunciaran la presentació del programa oficial i l’obertura d’inscripcions. Podeu mantenir-vos informats a través del portal www.eixarcolant.cat i dels perfils oberts a les xarxes socials amb el nom d’Eixarcolant.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: