20 de maig de 2024

El Club Futbol Igualada continuarà un any més a Primera Catalana

Els blaus van vèncer 1-0 contra el tercer classificat de la lliga en un partit que podrien haver guanyat per un marge més ampli de gols

El Club Futbol Igualada va guanyar diumenge el partit corresponent a la darrera jornada de lliga contra el San Juan Atlético de Montcada, assegurant definitivament la salvació per mèrits propis. Els blaus, que només necessitaven sumar 1 punt en cas que tots els seus rivals guanyessin, van completar un bon partit en què podrien haver superat els rivals per un marge més ampli.

Un xut d’Aleix al travesser als 14 minuts va ser el primer avís dels igualadins en una primera part en què els blaus no aconseguirien marcar fins els darrers instants. Als 36 minuts, Aleix tornava a enviar una pilota al travesser, i en el 42, Altimira va posar l’1-0 al marcador.

Durant la segona part, els igualadins van tenir noves oportunitats per ampliar el marcador. Èric va quedar-se a molt poc de poder fer el 2-0 al minut 69, i Etido i Bernat tampoc ho van aconseguir només 3 minuts més tard. El tram final del partit no va suposar gaires incomoditats pels blaus, més enllà d’un ensurt salvat pel porter Khalid en els darrers instants, que en qualsevol cas hagués servit per sumar el punt que necessitaven. Amb la victòria, els blaus es van situar en desena posició per assegurar un any més a Primera Catalana. La propera temporada, els igualadins seran els únics representants de la comarca en aquesta categoria.