El CBI no aconsegueix imposar el seu joc contra un CB Andratx fort

29 de novembre de 2023

Mal inici del CB Igualada que a falta de dos minuts i mig per acabar el quart perdia 8-
20, amb un CB Andratx encertat de cara a cistella, tot el contrari d’un CB Igualada que,
a la que va posar-se en defensa, va aconseguir anotació fàcil per tancar el quart
només 3 punts a sota, 18-21

El segon quart va permetre veure una gran versió dels igualadins, tan en la vessant
ofensiva com en la defensiva. Faltant 5 minuts per acabar el quart, els illencs anotarien
el seu punt número 30 (per 31 dels locals) i ja no tornarien a anotar en tot el quart. En
canvi, els de Víctor Belenguer, va ser capaços de continuar anotant i defensant fins
aconseguir el màxim avantatge del partit al tancar la primera part del partit 45-30.

El tercer quart va trobar-se amb uns mallorquins disposats a lluitar fins l’últim moment i
que, mica en mica, anava retallant diferències a través de cistelles de mèrit i d’un
Igualada que no va poder mantenir el nivell d’encert de l’anterior quart i que
defensivament va tenir problemes en situacions concretes que els visitants van saber
explotar.

L’últim quart seguiria el mateix guió que l’anterior, amb un CB Andratx que es creia
que la remuntada era possible i que ben aviat igualaria el marcador. Tot i que els
locals aconseguien sumar nous avantatges la marcador, els visitants igualaven de nou
amb molt d’encert des de tir lliure, fet que va decantar la balança al seu favor davant el
desencert en el llançament de camp dels locals.

Aquest proper diumenge dia 3 de desembre l’equip visita el CB Salt, en un partit on els
locals es voldran enganxar a la zona mitja de la classificació mentre que els igualadins
voldran retrobar-se amb la victòria i seguir en una zona tranquil·la.

RESULTAT FINAL 73-79