El CH Igualada s’apropa a l’ascens a la Lliga Or amb una nova victòria

Els jugadors de l'handbol igualada celebren la victòria.
8 de maig de 2024

L’handbol igualadí està més a prop d’arribar a la màxima competició catalana la temporada que ve. El passat diumenge, l’equip igualadí rebia a l’Handbol Ègara de Terrassa per disputar la setena jornada de la fase pel títol i ascens a la Lliga Or de la Federació Catalana d’Handbol, i es va imposar als egarencs per un ajustat 34-33 final.

El partit va començar amb domini de l’equip visitant. L’Ègara va estar per davant, arribant a sumar fins a 4 gols de diferència en el marcador. L’Igualada anava a remolc, però no sense deixar que el rival s’escapés massa i aconseguint arribar al descans amb un resultat de 13 a 17.

A la represa, l’equip anoienc va començar a retallar la distància en el marcador, aconseguint situar-se a només 1 gol de diferència al minut 40. A partir d’aquest moment el partit es va igualar, amb empats i desempats entre els dos equips. Ja en el minut 55, l’Igualada es va posar per davant amb un gol d’avantatge (30-29).

Amb un Igualada crescut davant d’un Ègara en xoc per la remuntada de l’equip local, els minuts finals de partit es van transformar en un intercanvi d’accions arribant al 34-33 final.

El resultat situa el CH Igualada provisionalment en segona posició, a 4 punts del primer classificat i a 1 punt del tercer a falta de 3 jornades per tancar el campionat. Els igualadins disputaran el proper partit a la pista del líder, el Cardedeu, en un enfrontament que els podria deixar a només 1 punt de la primera posició.