El CF Igualada guanya a casa de la UE Castellar i s’aferra a la permanència (1-2)

Els blaus van vèncer en un duel molt ajustat i ja pensen en l'enfrontament directe per la permanència dissabte contra el Joanenc a Les Comes

Els jugadors del CF Igualada masculí celebren junts un gol.
30 d'abril de 2024

El CF Igualada va aconseguir una victòria de prestigi davant de la UE Castellar, un rival situat a la zona mitjana-alta de la classificació. Els igualadins, que arribaven en una situació complicada després de la derrota a Les Comes contra l’Artesa de Segre, es van imposar per 1-2 a domicili deixant una bona imatge durant la major part del partit.

L’equip d’Edu Berrocal es va trobar molt sòlid en defensa i, amb el pas dels minuts, les oportunitats blaves van anar arribant. Els igualadins van trobar el seu premi al minut 33, quan Solé va aprofitar una passada de Jairon per rematar de cap i fer el 0-1. Durant la resta de la primera part, els blaus es van mostrar molt sòlids en tots els aspectes del joc i van dominar fins al descans.

Ja a la represa, els de la capital de l’Anoia van seguir dominant de forma contundent. Etido va estar a punt de fer el segon gol amb un gran cop de cap, que va treure un defensa sobre de la línia. Després de diverses oportunitats, Etido va aconseguir marcar el 0-2 amb un gran xut des de la frontal de l’àrea rival.

Amb l’Igualada dominant, els locals van reduir distàncies a falta de 15 minuts pel final. Tot i això, el conjunt igualadí va saber defensar-se i seguir dominant els temps per acabar emportant-se el partit i 3 punts vitals per la supervivència a Primera Catalana.

Dissabte, partit clau per la salvació

El proper dissabte 4, a les 18h, els blaus tenen un duel contra el Joanenc, un rival directe situat només a 3 punts dels igualadins. En un context ajustat, amb 5 equips en menys de 5 punts, els homes d’Edu Berrocal volen continuar amb les bones sensacions per aconseguir seguir a Primera Catalana la temporada que ve.