9.3 C
Igualada
Wednesday, 28 February 2024

Un article de

Carla Claramunt aparca els patins per aquesta temporada
C

Publicitat

Carla Claramunt, una de les jugadores més importants de l’Igualada Femení HCP durant les darreres temporades, deixarà la pràctica de l’hoquei durant la temporada 2022-2023. La jugadora igualadina, però, mantindrà el vincle amb l’IFHCP com a entrenadora d’un dels equips de la base del conjunt igualadí.

La jugadora igualadina va ser una de les integrants més destacades de l’equip que va aconseguir l’ascens a OK Liga Femenina i també va lluir a la recta final de la temporada 2020-2021, on va ser fonamental per aconseguir la permanència a la categoria. Durant la passada campanya va continuar tenint protagonisme a l’equip igualadí, però amb menys rèdit golejador. Jugadora polivalent i amb gran llançament exterior, Carla Claramunt va donar mostres del seu talent, essent una jugadora molt important en la consolidació del projecte de l’Igualada Femení a la Iberdrola OK Liga i fent també una gran tasca com a entrenadora del conjunt FEM11 igualadí, amb qui va disputar el Campionat de Catalunya.

La Carla es va vincular al femení, provinent de l’Igualada HC, la temporada 17/18 disputant a mini Final Four de la Copa d’Europa que es va disputar a Gijón, convidats pels amfitrions i també el Campionat de Catalunya FEM16 a Salt. A la 19/20 passaria a jugar en el primer equip femení i des d’aleshores ha estat peça important de l’equip i del club en els ascensos de l’equip ‘B’ fins a Nacional Catalana, màxima categoria catalana. Amb dues participacions a la OKLiga, la Carla ha sumat un total de 24 gols que han ajudat molt a mantenir l’equip a la màxima categoria i a fer un excel·lent paper la temporada passada que culminaria amb la participació a la Copa de la Reina.

Des de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins agraeixen tota la seva dedicació, professionalitat i bona tasca realitzada com a jugadora en benefici de l’equip i el club

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies