Cap de setmana amb triomfs pels atletes del C.A.Igualada

7 de desembre de 2021

L’atleta del CAI Petromiralles Roger Suria, va assolir una brillant victòria en la seva categoria Sub-20, en la 55ª edició del Cros Internacional de Catalunya – Ciutat de Granollers, disputat el passat diumenge al matí amb les corresponents mesures de seguretat  per la pandèmia de la Covid-9. Van sobresortir també els 2ns llocs de Lahcen Ait Alibou en la prova Absoluta masculina, i de Carla Bisbal en categoria Sub-18 femenina.

El Cros de  Granollers, és el més prestigiós del calendari català, puntuable per al G.P. Català de Cros de la FCA i va comptar amb una  multitudinària  participació  dels atletes capdavanters de l’atletisme català de les diferents categories i també de destacats atletes estatals i internacionals.

Entre la gran actuació dels 4 atletes del C.A.Igualada Petromiralles participants, va sobresortir la victòria assolida per Roger Suria en categoria Sub-20 masculina., amb 18’16” sobre 5.500m de cursa.

Cal ressaltar igualment els 2ns llocs de Lahcen Ait Alibou en la prova Internacional Abso- luta masculina amb  30’30”, mateix registre que el guanyador Santiago Catrofe – C.A. Santa Cristina -, sobre 10.000m de cursa,  i de Carla Bisbal, també 2ª en categoria Sub-18 femenina amb 15’56″ sobre 4.000m de cursa. Jan Solà era 12è en categoria. Sub-18 masculina amb 17’42”, sobre 5.000m de cursa.

La prova Absoluta femenina va ser dominada per Douae Ouboukir – C.A. Sant Just -,  amb 30’24”, sobre 8.000m de cursa.