6 de juliol de 2024

Humans: Martina Moxo

Em dic Martina Moxo i soc la fundadora de Kumara Lab, una emprenedoria on realitzo escultures de ceràmica i ofereixo tallers presencials a prop de Capellades i també de forma online. Vaig créixer a Piera, un poble que és ple de muntanyes de terra argilosa. Els meus pares eren ceramistes i aquestes primeres preses de contacte amb el fang des de ben petita van ser un regal a la meva experimentació artística.

Encara que llavors no tenia especial interès en la ceràmica, em vaig mantenir molt lligada a les arts plàstiques i a explorar diferents materials. Vaig viure gairebé dos anys al Perú i això em va acostar moltíssim a les cultures ancestrals, al seu art i cosmovisió que sempre m’han cridat l’atenció.

Després d’aquest viatge vaig tenir una aturada creativa, una manca d’inspiració artística que va durar uns quants anys i em feia sentir incompleta. Fins que un any després que nasqués la meva filla, se’m va despertar un desig molt fort de fer la recreació d’una escultura precolombina, i amb ella va començar tota la màgia. Ara em sento cada cop més connectada a la creativitat i molt agraïda de poder dedicar-me a un ofici que m’omple tant.

«Neix RefugiArte, una iniciativa per ajudar als refugiats palestins a través de la recaptació econòmica d’art»

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: