FirAnoia consolida el canvi de format amb un èxit de públic
F

6 de juny de 2016

firanoiaDiumenge tancava la 63 edició de FirAnoia amb un balanç molt positiu per part de l’organització. Milers de persones de la comarca i de comarques veïnes van visitar la ciutat atrets per l’àmplia oferta d’activitats comercials, culturals i lúdiques que hi tenien lloc durant tres dies. Els expositors i visitants mostraven la seva satisfacció en els comentaris recollits en les enquestes fetes per Fira d’Igualada.

Han passat quatre anys d’ençà que FirAnoia es torna a celebrar al carrer i tres des que se celebra als voltants de maig, temps suficient per a poder afirmar que la nova fira multisectorial de la comarca de l’Anoia està consolidada en el seu nou format:  amb el canvi de dates, la nova ubicació i un programa que integra oferta comercial, cultural i lúdica per a persones de totes les edats.

El bon temps ha acompanyat i milers de persones han passejat per FirAnoia durant aquest cap de setmana, han participat de les activitats programades i gaudit de l’ambient festiu que es vivia al centre de la ciutat. Els comentaris de satisfacció dels expositors i la concentració de visitants a totes hores, indiquen l’èxit de l’edició.

Diumenge a l’hora de tancament, el nombre de cotxes venuts era de 95, la mateixa xifra que l’any passat, tot i que els concessionaris esperen tancar vendes en aquests pròxims dies.
Concursos i sortejos

firanoia 2Pel que fa a la participació en concursos digitals, la participació també ha estat molt significativa i els concursos organitzats a través de les xarxes socials han rebut molt interès. El concurs de targeta amagada de twitter el guanyava Conxa Moncunill en trobar la targeta amagada a la tercera pista en el llibre “Les set aromes del món” de l’autor Alfred Bosch. El concurs d’Instagram encara està actiu, tothom qui vulgui participar té de temps fins dijous per penjar fotos a la xarxa amb l’etiqueta #firanoia16.

El sorteig dels 6.000 euros entre tots els compradors d’un cotxe durant FirAnoia el guanyava Manuel Liebana Rodríguez per la seva compra d’un Cintroën Berlingo al concessionari Futurauto.

TastAnoia, una gran idea

La fira gastronòmica TastAnoia, que celebrava aquest any la seva cinquena edició, ho ha fet amb més força que mai i triplicava el nombre de degustacions venudes. La Rambla Sant Isidre es feia petita amb milers de visitants que volien degustar productes artesans, plats elaborats i vins de l’Anoia. A més a més,  i com a novetat d’aquest any, la programació d’activitats gastronòmiques rebien molta participació, en alguns casos, com l’acte del Marcel Gorgori “La música i el vi” penjaven el cartell de complet.

A l’èxit del TastAnoia se li sumava el d’altres activitats com el 2on Campionat d’Escacs de l’Anoia, el mini golf a la plaça de l’Ajuntament, el campionat de futbolí, l’espai de gossos Rivalcan o la mostra de formatges de Catalunya, Les activitats de sempre, com la presentació de les pubilles i hereuets dels pobles de la comarca o l’exhibició de balls segueixen mantenint l’interès d’un gran públic que no falla mai.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta