Victòria de prestigi de l’Anytime Fitness CB Igualada contra el Grup Barna
V

5 de febrer de 2020

Aquest diumenge passat, l’Anytime Fitness CB Igualada va disputar el partit contra el C.B. Grup Barna, un dels rivals més complicats de la categoria. Des del minut zero es va poder apreciar una gran competitivitat entre els dos equips amb un partit molt igualat, però gràcies al bon joc col·lectiu de les igualadines van aconseguir mantenir sempre el lideratge en el marcador, però sempre amb el rival a molt poca distància acabant la primera part amb un marcador de 30-33.

Durant la segona part el partit es va endurir considerablement amb defenses per part dels dos equips de molta més qualitat però un parell d’errors per part de l’equip igualadí va costar-los un parcial negatiu que gràcies a una espectacular defensa van aconseguir remuntar. Un cop ja en l’últim període, les igualadines van afrontar els últims minuts del partit amb molt seny amb una gran presa de decisions que finalment van deixar el marcador favorable a les blaves de 68-73. S’aconseguia així una victòria importantíssima per l’equip.